MICROBLADING 

Microblading

Microbladingillä saat luonnollisen näköiset ja kestävät kulmat. Microblading on kulmapigmentointi  joka mahdollistaa sinulle kauniit, huolitellut  ja luonnolliset kulmat. Toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin. Pigmentit joita käytän ovat  100% luonnollisia eivätkä ne sisällä raskasmetalleja tai ole muuten haitallisia iholle. Phibrowsin tuotteita ei myöskään ole testattu eläimillä. Toimenpide on rinnastettavissa pigmentointiin. 

Miksi asiakkaat yleensä haluavat microblading kulmat?

Asiakkaat valitsevat microbladingin useasta syystä. Asiakkaalla voi olla vahingoittuneet kulmat, tai sairauden takia hän on menettänyt kulmakarvansa. Microblading tekniikka on yksi  tapa saada luonnolliset kulmat. 

Kesto & Vahvistus

Jos tulosta haluaa ylläpitää,kulmat tarvitsevat vahvistuksen tietyin väliajoin. Jotkin ihot vaativat useamman kuin yhden vahvistuskerran. Pigmentti haalistuu iholla ilman vahvistuksia joten kulmien vahvistusta suositellaan aika ajoin. Microblade-tekniikalla tehtyjen kulmien kesto on yksilöllistä ja riippuu hyvin paljon asiakkaan ihosta,iästä,lääkityksistä ja elintavoista. Vahvistuksen väli on normaalisti 1-3 vuotta