UKK-Usein kysytyt kysymykset

12.10.2019

Ajattelin kerätä tähän yleisimpiä kysymyksiä mitä saan usein. Jos et löydä vastaustasi täältä tai herää lisä kysymyksiä laita ihmeessä viestiä minulle ! 

Ajanvaraus

Mistä voin varata ajan?

Tällä hetkellä ei ole nettiajanvarausta käytössä joten parhaiten ajan saat varattua laittamalla yrityksen facebook sivun kautta viestiä, tai jos et omista facebookkia niin myös tekstiviestillä tavoittaa hyvin ! Saan useita viestejä monissa eri kanavissa (ig,wa,viestit,oma fb sekä yrityksen,sähköposti yms) joten jos en jostakin syystä ole vastannut sinulle laitathan viestiä uudelleen. Puheluihin vastaan jos en ole asiakkaan kanssa. Jos en vastaa puheluusi laitathan viestin niin palaan asiaan heti kun ehdin.

Kuinka pitkälle ajat menevät?

Tämä riippuu todella paljon mihin palveluun haluat ajan. Ripsi huoltoihi,lash liftiin,microbladingin tekoon riittää 1,5 h kun taas uusien ripsien tekoon ja pigmentointeihin tarvitsee pidemmän ajan. Yleensä 1,5 h aikoja minulta löytyy nopeammalla aikataululla kuin pidempiä aikoja. Välillä seuraavat ajat menee 1-2 kk päähän mutta välillä peruutuksien takia saattaa löytyä aika jo samalle/seuraavalle viikolle.

Mistä saan tietoa peruutus ajoista ?

Peruutusajoista ilmoitan yleensä aina Instagramin ja facebookin STORY kohtaan,joten sieltä voi helpoiten seurata tai sitten kysymällä. 

Teetkö töitä viikonloppuisin ? 

Tällä hetkellä en tee töitä viikonloppuisin,enkä myöskään myöhään iltaisin. Aloitan päivät 8-10 aikaa ja pyrin saamaan viimeisen asiakkaan valmiiksi 16-18 aikaan.

Lash Lift


Mikä on lash lift?

Lash lift eli ripsienkestotaivutus toimenpiteessä liimataan sopiva muotti yläluomellesi ja muottiin liimataan sitten taas omat ripsesi kiinni. Sen jälkeen käytetään eri vaikuttavia aineita jotta saadaan ripsien tyveä kohotettua ja luodaan kaarevat,näyttävät ja pidemmän näköiset ripset.Hoitoon kuuluu myös ripsien kestoväri. Tämä toimenpide ei rasita omia ripsiäsi vaan päinvastoin. Jokapäiväinen ripsien taivuttaminen on raskasta omille ripsille ja siitä voi syntyä huomattavia aukkoja tai omat ripset voivat katketa väärin taivutetttuina.

Saako käyttää ripsiväriä?

Lash liftin teon jälkeen on 48 h varoaika jolloin ripsiä ei saa kastella,meikata yms. Tämä varoaika vaihtelee käytettyjen taivutusaineiden  välillä 0-48 tuntiin,joten saat aina oikeat hoito-ohjeet teknikoltasi. Ripsiväriä voit käyttää heti varoajan jälkeen normaalisti. 

Voiko lash liftin tehdä jos on allerginen ripsienpidennysliimalle?

Voi tehdä. Lash lift toimenpiteen aikana käytetään iholiiman tyyppistä liimaa joka ei ole ainesosiltaan sama kuin ripsienpidennyksiin tarkoitettu liima. Jos olet allerginen kestovärille voi taivutuksen tehdä myös ilman kestovärjäystä.

Kauan taivutus kestää ja milloin sen voi uusia?

Tämä vaihtelee ihmisten välillä 4-8 , jopa 12 viikkoon. Jokainen ripsi on koko ajan eri kasvuvaiheessa joten taivutetut ripset pysyvät taivutettuina kunnes ne putoavat luonnollisesti pois uusien ripsien tieltä. Tämä tapahtuu jokaisella ihmisellä eri aikaan eli taivutus kasvaa ulos itsestään ajan kanssa. Taivutuksen voi uusia noin 6-9 viikon kuluttua.

Microblading/Puuterikulmat

Mikä ero on puuterikulmien ja microbladingin välillä ?

Lopputulos tietenkin on yksi suuri ero. Microbladingissä tehdään karvamaista jälkeä ja puuterikulmissa nimen mukaisesti puuterimaista jälkeä. Kummallakin tekniikalla saa tehtyä luonnollisen näköisiä kulmia. Puuterikulmat tehdään pigmentointikoneella ja microblading taas tehdään käsin, kynän näköisen välineen avulla jossa on pienet neulat päässä jolla saadaan tehtyä tarkkaa jälkeä. Näitä kahta tekniikkaa pystyy myös yhdistelemään.

Sattuuko microbladingin teko?

Jokaisella on erilainen kipukynnys eikä kipua voi verrata kenenkään kanssa. Jotkut ovat herkempiä kuin toiset ja jotkut saattavat nukahtaa toimenpiteen aikana. Käytän aina myös puuduteainetta teon aikana joka vie yleensä kivun melkein kokonaan pois. Kipuun voi myös vaikuttaa jos sinulla on kuukautiset tai olet esim. nukkunut huonosti. 

Kuinka usein kulmia tulee vahvistaa?

Öljyinen iho,kuiva iho, lääkitykset,elintavat,ikä,auringon otto.... on monia asioita jotka vaikuttavat pigmentointien kestoon joten se on hyvin yksilöllistä kuinka usein kulmia pitää vahvistaa. Yleensä 1-2 vuoden välein, mutta joillakin ihoilla voi vahvistus olla tarpeellinen 6-12kk kohdalla.